Sve informacije s ovih stranica su javne, uz obvezatno citiranje izvora. Molimo da izvor bude citiran tako da sadrži adresu stranica na Internetu, na sljedeći način:

Izvor informacija: Zavod za javno zdravstvo FBiH, www.zzjzfbih.ba

Korištenjem bilo kojeg dijela portala zzjzfbih.ba i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem zzjzfbih.ba portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Nijedan dio zzjzfbih.ba portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe ni za promicanje istih. Prilikom posjeta našem portalu nećemo prikupljati Vaše osobne podatke, osim u slučaju kada osobno ustupite te podatke. Informacije koje se skupljaju čuvaju se automatski.

Ako tijekom posjeta zzjzfbih.ba portalu posjetitelj ne radi ništa osim kretanja kroz stranice i preuzimanja informacija, automatski ćemo prikupiti određene informacije. Ove Vas informacije ne mogu osobno identificirati.

Podaci koje skupljamo su sljedeći:

  • Vrstu preglednika i operacijskog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem portalu
  • Vrijeme pristupa i dužina posjeta
  • Stranice koje posjećujete

Ukoliko odlučite i sami da nam pružite informacije slanjem e-pošte, te ćemo informacije koristiti samo da bismo Vam lakše pomogli. Ne sakupljamo osobne podatke ni za jednu drugu svrhu. Također, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih proslijeđujemo nekim drugim privatnim organizacijama. Vaši podaci će biti dani na uvid nadležnim državnim institucijama samo ako nas zakon na to obavezuje.

Kolačići
Kolačići (engl. cookies) je mala datoteka koju portal postavlja na Vaše računalo kako bi mogao zapamtiti specifična podešavanja vaše sesije dok posjećujete portal. Vaše će računalo dijeliti podatke samo s portalom koji ga je postavio i nijedan drugi portal mu ne može pristupiti. Zzjzfbih.ba može koristiti kolačiće za tehničke potrebe da Vam pruži bolju navigaciju kroz portal ili Vam omogući da prilagodite korištenje portala svojim potrebama. Ako ne želite imati kolačiće na svom računalu, možete ih isključiti u postavkama svog preglednika. To, međutim, može imati utjecaja na funkcionalni rad zzjzfbih.ba portala.

Zzjzfbih.ba portal
Sadržaj na ovim stranicama je javna informacija, koja se slobodno može citirati uz navođenje izvora:
Zavod za javno zdravstvo FBiH – zzjzfbih.ba

Autorska prava
Zzjzfbih.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale).

Poveznice na spojne stranice
Zzjzfbih.ba sadrži poveznice na internetske stranice izvan vlastitog portala. Zzjzfbih.ba poveznice objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Primjena pravila
Zzjzfbih.ba zadržava pravo da povremeno promijeni pravila. O važnim promjenama i dopunama zzjzfbih.ba može obavijestiti korisnike putem e-pošte ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu zzjzfbih.ba smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.