Obavijest za doktore medicine

Prijave za doktore medicine će se primati tokom ljetnih mjeseci, a naredno predavanje će biti zakazano za septembar. Tačan datum predavanja će biti naknadno objavljen.

Za prijavu je potrebna:

  • uputnica matične kuće
  • rješenje FMZ (i eventualna izmjena rješenja)
  • za samofinansirajuće – važeće Rješenje o specijalizaciji
Pročitajte više

Obavijest za pripravnike/stažere magistre farmacije

Prema važećem Pravilniku o pripravničkom stažu i stručnom ispitu zdravstvenih radnika (“Službene novine FBiH”, br. 6/11), obavještavamo sve pripravnike magistre farmacije koji su poslali svoje prijave da je sljedeći termin za slušanje predavanja iz oblasti javnog zdravstva u utorak, 15.09.2020. godine, sa početkom u 10:00 sati u sali za Zdravstveni menadžment Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH (Titova 9, Sarajevo).

 

Pročitajte više

Obavijest za doktore medicine

Istovremeno, molimo ljekare na specijalizaciji, koji su predali ili namjeravanju predati prijave za Osnove teorijske nastave koju slušaju u ZZJZFBIH, da  sami naprave manje grupe do 10 članova, prema svojim raspoloživim mogućnostima, i pošalju iste do 05.07.2020.  na slijedeće mailove:

kabinet.sa@zzjzfbih.ba

a.priganica@zzjzfbih.ba

m.dancevic@zzjzfbih.ba

Oni koji su već predali regularane uputnice i Rješenja o specijlaizaciji, ne mora to ponovuo učiniti.

 

Pročitajte više

Obavijest za pripravnike/stažere magistre farmacije

Prema važećem Pravilniku o pripravničkom stažu i stručnom ispitu zdravstvenih radnika (“Službene novine FBiH”, br. 6/11), obavještavamo sve pripravnike magistre farmacije koji su poslali svoje prijave da je sljedeći termin za slušanje predavanja iz oblasti javnog zdravstva u četvrtak, 18.06.2020. godine, sa početkom u 10:00 sati u sali za Zdravstveni menadžment Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH (Titova 9, Sarajevo).

Prijave će se primati tokom ljetnih mjeseci, a naredno predavanje će biti zakazano za septembar.

Pročitajte više