Sve informacije o imunizaciji su bazirane na dokazima i rezultat su pregleda Službe za epidemiologiju, Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH, kako bi se osigurala znanstvena ispravnost i sukladnost važećim zakonskim propisima. Informacije se redovito monitoriraju i ažuriraju od strane Službe za epidemiologiju.

Informacije dostupne na internet stranici su prikupljene iz brojnih izvora, koji nisu kontrolirani od strane Službe za epidemiologiju. Iako su poduzete sve razumne mjere pri prikupljanju i publikaciji sadržaja ove internet stranice, Služba za epidemiologiju ne može zastupati ili jamčiti, bilo izričito ili implicirano, ispravnost ili prikladnost informacija i materijala koje sadržavaju ovi izvori.

Zavod za javno zdravstvo Federacije BiH je posvećen osiguranju privatnosti korisnika internet stranice. Osobne podatke o korisnicima, poput imena, adrese, broja telefona ili e-mail adrese, prikupljat će se samo kada su dati dobrovoljno. Služba za epidemiologiju neće navedene podatke prodavati ili na drugi način prenositi trećoj strani bez odobrenja korisnika.